De Bondsfotowedstrijd is een jaarlijkse wedstrijd, waaraan alleen fotoclubs van de Fotobond kunnen deelnemen. Persoonlijke leden kunnen niet deelnemen.
Jaarlijks in februari organiseert één van de fotoclubs deze wedstrijd. Er wordt per club ingezonden, elke inzending bestaat uit tien foto’s van verschillende clubleden. De foto’s worden als print ingezonden en door de jury als print beoordeeld. Digitale bestanden moeten voor publicatie van de wedstrijdresultaten meegezonden worden. De inzendingen worden niet als een serie beoordeeld. Aan de inzending is geen thema of onderwerp verbonden.

Bondsfotowedstrijd 2023

Dit jaar organiseert Fotografencollectief De Zuphense de Bondsfotowedstrijd in het jaar dat deze club haar 100-jarig jubileum viert.

Bespreking van de inzendingen
wanneer?

23 april 2023
aanvang 10.00 uur
waar?
Theater en Congrescentrum de Hanzehof
Coehoornsingel 1
7201 AA Zutphen
Tijdens het middagprogramma is er een lezing van een fotograaf.

Verzenddozen
Voor de verzending moet je een speciale doos gebruiken. Die kun je bestellen via de Afdeling. In principe kun je de doos meenemen tijdens de Afdelingsvergadering in maart of november. Als je een doos tussendoor wilt hebben, verzinnen we daar een oplossing voor. Als er leden zijn die ook geïnteresseerd zijn, kun je de dozen ook op internet bestellen (meestal moet je meerdere dozen tegelijk bestellen).
gegevens van de verzenddoos
www.raja.nl – RAJA, CTP40 40x5x50 cm. De doos bestaat uit twee delen die in elkaar geschoven kunnen worden. Je kunt 10 stuks bestellen voor ongeveer € 7,50/stuk (inclusief btw, maar exclusief  verzendkosten!)