De Bondsfotowedstrijd is een jaarlijkse wedstrijd, uitsluitend bedoeld voor fotoclubs aangesloten bij de Fotobond. In 2024 is de openbare bespreking 26 mei in theater de Schalm te Veldhoven. Op 1 februari start de inzendperiode voor de digitale beelden. Insturen kan tot 15 maart. Van 15 maart tot 1 april kunnen de dozen met geprinte foto’s worden ingestuurd.

Bondsfotowedstrijd 2023

Dit jaar organiseert Fotografencollectief De Zuphense de Bondsfotowedstrijd in het jaar dat deze club haar 100-jarig jubileum viert.

Bespreking van de inzendingen
wanneer?

23 april 2023
aanvang 10.00 uur
waar?
Theater en Congrescentrum de Hanzehof
Coehoornsingel 1
7201 AA Zutphen
Tijdens het middagprogramma is er een lezing van een fotograaf.

Verzenddozen
Voor de verzending moet je een speciale doos gebruiken. Die kun je bestellen via de Afdeling. In principe kun je de doos meenemen tijdens de Afdelingsvergadering in maart of november. Als je een doos tussendoor wilt hebben, verzinnen we daar een oplossing voor. Als er leden zijn die ook geïnteresseerd zijn, kun je de dozen ook op internet bestellen (meestal moet je meerdere dozen tegelijk bestellen).
gegevens van de verzenddoos
www.raja.nl – RAJA, CTP40 40x5x50 cm. De doos bestaat uit twee delen die in elkaar geschoven kunnen worden. Je kunt 10 stuks bestellen voor ongeveer € 7,50/stuk (inclusief btw, maar exclusief  verzendkosten!)