Laden Evenementen

Aan de besturen van de fotoclubs van de afdeling Gelderland-Zuid,

Als Contrast Fotoclub uit Druten hebben wij aangeboden om de organisatie van de Regionale Digitale Fotowedstrijd (RDF) in 2024 wederom te verzorgen. Daarom nodigen wij alle fotoclubs van afdeling Gelderland-Zuid uit om deel te nemen. Wij willen u vragen de RDF in uw jaarprogramma op te nemen.
De RDF is een fotowedstrijd voor alle clubs uit de afdeling Gelderland-Zuid. Elke fotoclub kan een serie van 8 foto’s met een onderlinge samenhang insturen. De keuze van het onderwerp is vrij. Zo is de wedstrijd een prachtig middel voor elke fotoclub om de lat hoger te leggen en hun leden te stimuleren hun creativiteit verder te ontplooien. Wij hopen op mooie, verrassende en intrigerende foto’s.
De sluitingsdatum voor het insturen van uw foto’s is 6 mei 2024. Nadere informatie met alle details, zoals het reglement RDF, wedstrijd-procedures, belangrijke data, etc. zal u zeer binnenkort worden toegestuurd.

De presentatie zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 22 juni 2024 om 14.00 uur in de Bogerd, Van Heemstraweg 53, DRUTEN (inloop is vanaf 13.00 uur en de presentatie start stipt om 14.00 uur). Wij zullen ons inzetten om uw foto’s daar optimaal te projecteren, zodat ze zoveel mogelijk recht gedaan worden.

Met een vriendelijke groet,
Contrast Fotoclub Maas & Waal

Share This Story, Choose Your Platform!