Laden Evenementen

Uitnodiging
‘Vijf met Samenhang’ een avond van Fotobond Afdeling Gelderland Zuid, georganiseerd door Fotoclub De Oude IJssel uit Doetinchem.

Fotoclub De Oude IJssel uit Doetinchem organiseert weer de jaarlijkse ‘Vijf met Samenhang’-avond (voorheen Portfolioavond) voor de Afdeling Gelderland Zuid. Wij nodigen de leden van alle verenigingen en individuele leden uit om met een serie van 5 foto’s met samenhang deel te nemen. Deze worden door een deskundige bespreker van commentaar voorzien. Bovendien mag de spreker enkele deelnemers nomineren om deel te nemen aan de Foto Nationaal 2025.

Digitaal inzenden én prints meenemen of laten printen!
Stuur uiterlijk (datum volgt nog) je beelden digitaal via WeTransfer.com naar coen@heveling.com onder vermelding van je naam, verenigingsnaam en Fotobondlidnummer. Geef ook duidelijk aan
wat de volgorde van de te bespreken foto’s is. Hiervan maken wij een presentatie om de bespreking te ondersteunen met een projectie van de te bespreken foto’s.
We printen alle foto’s op A4-formaat en plakken die op tafels. Bij binnenkomst kunt je daar je afdrukken op  leggen. Zo komen ze op volgorde van presentatie en bespreking te liggen. Op verzoek kan Coen Heveling je ondersteunen met afdrukken, opplakken en in passe-partout zetten.
De te bespreken foto’s moeten afgedrukt aangeleverd te worden, liefst opgeplakt en eventueel in passe-partout. Voorkeurs buitenmaat van het passe-partout is 40 x 50 cm. De foto’s moeten ‘zelfstandig’ kunnen staan, ze worden niet gehangen. Aan het eind van de avond neemt u uw foto’s weer nee naar huis.
Als je de serie wilt laten afdrukken door Coen Heveling, dan vind je hier alle informatie (Let op pdf van vorig jaar).

N.B. Willen de secretariaten uiterlijk – datum volgt nog – per e-mail doorgeven hoeveel stoelen we voor jouw vereniging mogen klaarzetten? We hopen op een grote
deelname.

Namens Fotoclub De Oude IJssel,
Coen Heveling
coen@heveling.com
06-44547689
www.fotoclubdeoudeijssel.nl

tijd
Woensdag 6 november 2024, 20.00 uur, zaal open om 19.000 uur.
De foto’s moeten uiterlijk -datum volgt nog- ingezonden worden voor deelname.
locatie (onder voorbehoud)
Zaal Teunissen in Kilder
Hoofdstraat 2
70356 AK  KILDER
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.
info
www.fotoclubdeoudeijssel.nl

Share This Story, Choose Your Platform!