Laden Evenementen

Op 14 april is de NYMA Experience, de open dag van de NYMA en de VASIM. Deze industriële omgeving vormt een culturele en creatieve hotspot in Nijmegen. Te midden daarvan organiseert FotoEventNijmegen haar eerste Fotografencafé. De locatie alleen al is de moeite waard. Organisatie is in handen van Fotoclub Nijmegen & Fotobolwerk met financiële bijdragen van gemeente Nijmegen en Fotobond afdeling Gelderland Zuid.

In het fotografencafé is een expositie van iPhone fotografie door Joyce Panhuis-Maas. Joyce is lid van de werkgroepen BMK en Creatief van de Fotobond. Op de stamtafel liggen haar boeken en hier kun je ook met haar in gesprek over haar werk en werkwijze.

Er is ook een kleine pop-up studio waar je met je eigen smartphone een mooi (zelf)portret kunt maken. Maar niet voordat je deze studio naar eigen wens hebt ingericht. FotoEventNijmegen zorgt voor ‘spullenboel’.

Tussen 13.00 en 16.00 uur is Colette Lukassen in de studio aanwezig. Zij geeft je tips voor Portretfotografie. Colette Lukassen is lid van de werkgroepen BMK en Portret en een prijswinnende documentair portretfotografe.

Het fotografencafé is er ook gewoon voor ontmoeten en verbinden van fotografen, voor jou! Er volgen er meer in 2024 en 2025.

Datum: zondag 14 april
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: De Vasim, Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen
Socials: FotoEventNijmegen Facebook en Instagram

 

Share This Story, Choose Your Platform!