Laden Evenementen

Vincent Baake: “Fotografie heb ik in de 43 jaar altijd ingezet toen ik als docent beeldende kunst en vormgeving in het voortgezet onderwijs werkte, waar ik ook coach was voor docenten. Op diverse kunstacademies was ik vakdidacticus en gaf ik onderwijskundige theorievakken en anatomie / modeltekenen. Tijdens mijn eigen docentenopleiding koos ik fotografie als bijvak. Ik volgde diverse workshops. Binnen mijn fotoclub FKA in Arnhem bespreek ik foto’s en ben ik lid van de selectiecommissie (fotowedstrijden). Ik ben naast bondsmentor ook jurylid bij onze Fotobond. Ook na mijn carrière in het onderwijs is fotografie een onderdeel in mijn dagelijks leven.”

waar
Ons Huis, Dokter Honigstraat 3, Zevenaar

wanneer
(steeds van 19.30 – 22.00 uur)
maandag 2 oktober 2023
maandag 20 november 2023
maandag 8 januari 2024
maandag 19 februari 2024
maandag 8 april 2024

kosten:
€ 55,00 per persoon. Drankjes zijn op eigen rekening te verkrijgen aan de balie.

aanmelden voor het mentoraat
• Stuur uiterlijk 29 augustus een e-mail met je interesse aan
secretaris@fotobondgelderlandzuid.nl
• Vermeld in deze e-mail je eigen naam, je Fotobondslidnummer en de naam fotoclub of dat je persoonlijk lid bent
• Je aanmelding is definitief zodra je de € 55,00 hebt overgemaakt op de rekening van de Fotobond Afdeling Gelderland Zuid:
IBAN NL55 INGB 0005 8562 78
• Nog even dit: in principe mogen er maximaal 2 leden per fotoclub deelnemen. Het maximale aantal deelnemers is 12. Zijn er meer aanmeldingen dan wordt er geloot. Als je wordt uitgeloot dan krijg je vanzelfsprekend je geld teruggestort.

Share This Story, Choose Your Platform!