Lezing Jacob Kaptein, Cameraclub Oosterbeek

Home/Lezing Jacob Kaptein, Cameraclub Oosterbeek
Laden Evenementen

[Foto: Jacob Kaptein]

Op maandag 9 oktober 2017 komt de 22-jarige in Wageningen woonachtige natuurfotograaf naar Oosterbeek voor een openbare lezing.

Jacob Kaptein is ondanks zijn jonge leeftijd een gelouterde fotograaf die regelmatig bij nationale en internationale wedstrijden in de prijzen valt. Het hoogtepunt hierbij is de eerste prijs in de categorie ‘landschap’ bij de door National Geographic georganiseerde Nature Photographer of the Year Contest 2016. De winnende foto is gemaakt op de Veluwe en is onderdeel van  een serie over de Leuvenumse Beek. Jacob wordt regelmatig geflankeerd door zijn 21 jarige collega en filmer, Jeffrey van Houten. Beide fotografen werken al jaren samen tijdens het vastleggen van de natuur.

Tijdens deze avond zullen  Jacob en Jeffrey in hun presentatie, film en foto laten samenvloeien tot een mooi geheel

Deze openbare lezing wordt georganiseerd door de Cameraclub Oosterbeek en vindt plaats om 20.00 uur in het Filmhuis Oosterbeek aan de Weverstraat 85. Toegang is openbaar. De zaal is open om 19.30 uur en de  entreeprijs bedraagt  €5,00.

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, dient u uw komst aan te melden, tevens geldt vol=vol.
  U kunt zich via e-mail aanmelden: cameracluboosterbeek@gmail.com. Vermeld bij het onderwerp dat het om de lezing gaat en in de tekst met hoeveel mensen u komt. Uw aanmelding is definitief na schriftelijke bevestiging onzerzijds. 

wanneer?
maandag 9 oktober 2017, 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur)
waar?
Filmhuis Oosterbeek
Weverstraat 85
6862 DL  OOSTERBEEK
toegang?
€5,00

Share This Story, Choose Your Platform!