Bilderbergavond door Fotoclub Velp met Marco Bastmeijer

Home/Bilderbergavond door Fotoclub Velp met Marco Bastmeijer
Laden Evenementen

         Uitnodiging

Deelname Bilderbergavond  woensdag 8 mei 2019 met bespreker Marco Bastmeijer

De Fotoclub Velp organiseert dit jaar de Bilderbergavond en nodigt alle clubs van harte uit om mee te doen. Deze jaarlijkse bijeenkomst ontleent zijn naam aan het feit dat deze oorspronkelijk plaatsvond in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek.

De Bilderbergavond 2019 wordt gehouden op woensdag 8 mei. We zijn zeer verheugd dat we Marco Bastmeijer bereid gevonden hebben om de foto’s te bespreken.

Wat is de Bilderbergavond?

De Bilderbergavond is een jaarlijks evenement voor alle clubs in de Fotobond-afdeling Gelderland Zuid en wordt, meestal in mei, door één van de clubs georganiseerd. Clubs laten hier elkaar hun werk zien. Er wordt een gerenommeerde bespreker uitgenodigd, die de ingezonden foto’s van commentaar voorziet. Je ziet werk van andere vrijetijdsfotografen uit de afdeling, je leert veel van de bespreking, contacten met andere clubs worden beter; kortom, je creatieve hobby vaart er wel bij.

Per club mogen maximaal 10 foto’s (prints, in passe-partout, maximaal 40×50 cm i.v.m. presentatiebord) getoond worden. Elk clublid mag maar één foto leveren. De foto’s aan de achterkant graag voorzien van een volgnummer.

Het volgnummer moet synchroon zijn aan de nummering van de digitale foto’s.

LET OP: de foto’s worden in print getoond op een presentatiebord. Op basis daarvan vindt de bespreking plaats. Omdat we de toeschouwers graag digitaal willen ondersteunen, vragen we jullie om de foto’s vooraf per WeTransfer naar jantuinman2018@outlook.com te sturen (uiterlijk woensdag 1 mei).

Ter plekke worden geen opnames meer gemaakt. Wil je de foto’s de naam van de club en een volgorde nummer meegeven?

Voorbeeld: Fotoclub Velp 01; Fotoclub Velp 02 enz. (natuurlijk vul je je eigen clubnaam in).

Foto’s mogen in de originele resolutie opgestuurd worden.

Locatie

De Bilderbergavond wordt gehouden in Parkstaete zalencentrum, Parkstraat 3, Velp (gld).

 

Tijd

De bespreking begint om 20 uur. Vanaf 19.15 uur is de zaal open en kunnen de foto’s worden neergelegd. De bespreker en de andere aanwezigen kunnen deze dan alvast bekijken. Het is dus raadzaam om op tijd aanwezig te zijn.

 

We zien jullie deelname graag tegemoet.

Bestuur Fotoclub Velp

Share This Story, Choose Your Platform!