Bilderbergavond

Home/Bilderbergavond
Laden Evenementen

[Foto: Jan Molenveld]

Bilderbergavond woensdag 30 mei 2018 in Wageningen, met bespreker Simon Ophof

Het Afdelingsbestuur van Gelderland Zuid organiseert dit jaar de Bilderbergavond en nodigt alle clubs van harte uit om mee te doen. Deze jaarlijkse bijeenkomst ontleent zijn naam aan het feit dat deze oorspronkelijk plaatsvond in Hotel de Bilderberg in Oosterbeek.
De Bilderbergavond 2018 wordt gehouden op woensdag 30 mei. We zijn zeer verheugd dat we Simon Ophof bereid gevonden hebben om de foto’s te bespreken. Simon is Bondsmentor, hij schreef met Hans Brongers het boek ‘Over foto’s gesproken’ en is lid van Fotocollectief Lumen. Hij fotografeert graag mensen, zowel in de studio als op straat.

Wat is de Bilderbergavond?

De Bilderbergavond is een jaarlijks evenement voor alle clubs in de Fotobond Afdeling Gelderland Zuid en wordt, meestal in mei, door één van de clubs georganiseerd. Clubs laten hier elkaar hun werk zien. Er wordt een gerenommeerde bespreker uitgenodigd, die de ingezonden foto’s van commentaar voorziet. Je ziet werk van andere vrijetijdsfotografen uit de afdeling, je leert veel van de bespreking, contacten met andere clubs worden beter; kortom, je creatieve hobby vaart er wel bij.
Per club mogen maximaal 10 foto’s (prints, in passe-partout van minimaal 40 x 50 cm) getoond worden. Elk clublid mag maar één foto leveren.

LET OP: de foto’s worden in print getoond op een presentatiebord. Op basis daarvan vindt de bespreking plaats. Omdat we de toeschouwers graag digitaal willen ondersteunen, vragen we jullie om de foto’s vooraf per WeTransfer naar gldzuid@gmail.com te sturen (uiterlijk zaterdag 26 mei). Ter plekke worden geen opnames meer gemaakt. Wil je de foto’s het clubnummer en een volgorde meegeven? Het formaat van de bestanden: maximaal 1400 pixels breed, maximaal 1050 pixels hoog.

Locatie

De Bilderbergavond wordt gehouden in de Bevrijdingskerk, Ritzema Bosweg 18, Wageningen. Deze ligt aan de zuidzijde van deze doorgaande weg. Vrij parkeren langs de ventweg (beide zijden) en in de omliggende straten. Wie met openbaar vervoer komt wijzen we erop dat er recht tegenover de kerk een bushalte van de buslijn Arnhem-Wageningen is. Het busstation (voor andere richtingen) is ook vlakbij.

Tijd

De bespreking begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en kunnen de foto’s worden neergelegd. De bespreker en de andere aanwezigen kunnen deze dan alvast bekijken. Het is dus raadzaam om op tijd aanwezig te zijn.

Van harte welkom!
Afdelingsbestuur Gelderland Zuid

Share This Story, Choose Your Platform!