Afdelingslezing Theo Bosboom

Home/Afdelingslezing Theo Bosboom
Laden Evenementen

 

Theo Bosboom te gast bij Camera Club Wageningen

Theo Bosboom

Camera Club Wageningen nodigt alle leden van fotoclubs uit de Afdeling Gelderland Zuid uit voor een sprekersavond met natuurfotograaf Theo Bosboom.

Op dinsdag 24 maart 2015 komt deze bekende fotograaf naar Wageningen om zijn werk te laten zien. Dit gebeurt in het kader van de Lezingencyclus van de Afdeling.

Natuurfotograaf Theo Bosboom (geboren in 1969 in Noordwijk) maakte zijn eerste foto’s van landschap en wildlife tijdens een reis naar Tanzania en Namibië. Snel daarna werd fotografie meer dan een hobby en steeds lastiger te combineren met zijn werk als advocaat. In 2013 gooide hij definitief het roer om en werd professioneel fotograaf. Theo is gespecialiseerd in landschap, wildlife, planten en macro. Hij wordt beschouwd als een creatieve natuurfotograaf met oog voor detail en compositie. Hij heeft een sterke voorkeur voor de ruige landschappen van bijvoorbeeld IJsland of de Spaanse noordkust, maar is ook in de Ardennen of op de Veluwe te vinden. Voor Theo is natuurfotografie de ideale mix tussen natuurbeleving en creatieve expressie. Hij zou het fijn vinden als zijn foto’s bijdragen aan de liefde voor en de bescherming van de natuur.

Theo heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder zeer recent de 1e en de 3e prijs in de categorie Natuur en milieu van de Zilveren Camera. Zijn werk is gepubliceerd in diverse tijdschriften en kranten. Een uitvoerige opsomming vind je op www.theobosboom.nl.

De lezing op 24 maart begint om 20.00 uur en wordt gehouden in Speeltuin Tuindorp, Floralaan 20B, Wageningen. We hopen velen van jullie te mogen begroeten. Het is zeer de moeite waard.

Bestuur Camera Club Wageningen

Share This Story, Choose Your Platform!