Afdelingslezing Martin Hogeboom in Wageningen

Home/Afdelingslezing Martin Hogeboom in Wageningen
Laden Evenementen

Martin Hogeboom te gast bij Camera Club Wageningen

Camera Club Wageningen nodigt alle clubleden en persoonlijke Fotobondleden van Afdeling Gelderland Zuid uit voor een sprekersavond met mensenfotograaf Martin Hogeboom. Op dinsdag 9 mei 2017 komt deze fotograaf naar Wageningen om zijn werk te laten zien. De avond vindt plaats in het kader van de Lezingencyclus van de Afdeling.

Martin Hogeboom werkt sinds 2001 fulltime als zelfstandig beroepsfotograaf. Zijn werk bestaat uit reclame- en portretfotografie met vooral de mens als onderwerp. Hij werkt het liefst op locatie, in binnen- of buitenland. In 2013 fotografeerde hij voor een blog 365 dagen lang steeds een andere persoon. Puur voor de lol, om te zien of het zou lukken elke dag opnieuw een creatief portret te maken. Het bleek ontzettend leuk werk te zijn, mede doordat hij steeds vaker vreemden ging aanspreken en hele mooie verhalen te horen kreeg. Na die 365 dagen ging hij hiermee nog door, tot hij bijna 700 foto’s had. Hij besloot met een selectie uit deze foto’s en verhalen een boek samen te stellen, Everyday People, dat onlangs na een crowdfundingactie inderdaad is verschenen.

Tijdens de Afdelingslezing in Wageningen zal Martin een flink aantal beelden uit zijn portfolio laten zien, zowel vrij als commercieel werk. Daarbij vertelt hij over de totstandkoming van de foto’s, over het omgaan met mensen voor de lens en over de leuke en lastige uitdaging om steeds weer iets moois te maken. Ook techniek en creatieve keuzes komen aan de orde.

wanneer?
dinsdag 9 mei, 20.00 uur
waar?
Speeltuin Tuindorp
Floralaan 20B
Wageningen
info?
www.martinhogeboom.nl
www.everydaypeople.photo
www.cameraclubwageningen.nl

We hopen velen van jullie te mogen begroeten. Het is zeker de moeite waard.

Bestuur Camera Club Wageningen

 

Share This Story, Choose Your Platform!